Директорка сумської школи б’є на сполох через забудову шкільної землі

01.11.2019

«Влітку била на сполох стосовно добудови- перебудови по вул Шевченка, 18 у дворі школи і гімназії. Так як договір оренди земельної ділянки за цією адресою не подовжений, суд підприємець програв, міський голова обіцяв знести самочинно нагороджену халабудку( по- іншому цю споруду навряд чи можна назвати). До цього часу обіцянки залишаються обіцянками! А халабудку вирішили « облагородити». Повставляли віконця й двері для торгових точок і почали утеплення. А вихід цих « точок» на нашу єдину доріжку, яка веде у двір школи і закріплена за закладом освіти! Шановний пане міський голово Олександр Лисенко, я правильно розумію: Ви дали дозвіл закрити школу і гімназію? Адже доступ у двір машинам з продуктами харчування, швидкій, пожежній, іншому транспорту буде закритий! А школа без доступу до неї існувати не може! ( Про незаконність цієї самочинної споруди вже писала).

Хто дав на такі дії підприємцю дозвіл? Чому порушуються безпечні умови організації освітнього процесу в закладах освіти, а значить і права дітей ? Власника не знайдуть? А за чий кошт тривають роботи? Якщо пан Довбня як керівник управління державного архітектурно-будівельного контролю досі цього не помічає, хоча батьківська громадськість зверталася до нього, залишаємо за собою право звернутися в ДАБІ України та до правоохоронних органів», — написала у своєму Фейсбуці директорка школи №12 Ірина Губська.

Влітку била на сполох стосовно добудови- перебудови по вул Шевченка, 18 у дворі школи і гімназії. Так як договір оренди…

Опубліковано Ириною Губською Четвер, 31 жовтня 2019 р.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: