Сумчани здали поліції п’яного водія, який врізався в бордюр

01.11.2019

Нещодавно патрульні отримали повідомлення про ймовірно нетверезого водія транспортного засобу Daewoo Nexia. Зі слів громадянина, чоловік в’їхав у бордюр і пошкодив своє авто, після чого продовжив рух у напрямку вулиці Нижньохолодногірської. Також заявник надав інформацію щодо автівки. Інспектори поліції оперативно відреагували на повідомлення та зупинили автомобіль.

За кермом знаходився 31-річний сумчанин, який мав явні ознаки алкогольного сп’яніння, водночас не мав жодних документів. Чоловік зізнався, що дійсно напередодні вживав шампанське. У присутності свідків він відмовився від проходження огляду на стан сп’яніння.

Патрульні склали на керманича два адміністративні матеріали за ч.1 ст.126 (керування без відповідних документів) КУпАП та ст. 130 (керування в стані алкогольного сп’яніння) КУпАП.

Community policing в дії!

Community policing: «За кермом нетверезий чоловік!», або як повідомлення громадян допомогло виявити нетверезого водіяВІДЕО: http://bit.ly/36nvzLrНещодавно патрульні отримали повідомлення про, ймовірно, нетверезого водія транспортного засобу Daewoo Nexia. Зі слів громадянина, чоловік в’їхав у бордюр і пошкодив своє авто, після чого продовжив рух у напрямку вулиці Нижньохолодногірської. Також заявник надав інформацію щодо автівки. Інспектори поліції оперативно відреагували на повідомлення та зупинили автомобіль.За кермом знаходився 31-річний сумчанин, який мав явні ознаки алкогольного сп’яніння, водночас він не мав жодних документів. Чоловік зізнався, що дійсно напередодні вживав шампанське. У присутності свідків він відмовився від проходження огляду на стан сп’яніння.Патрульні склали на керманича два адміністративні матеріали за ч.1 ст.126 (керування без відповідних документів) КУпАП та ст. 130 (керування в стані алкогольного сп’яніння) КУпАП.Сівши за кермо автомобіля, ви несете відповідальність за всіх учасників дорожнього рухуКеруйте відповідальноДякуємо громадянам, які повідомляють на лінію 1⃣0⃣2⃣ про правопорушення, бо спільними зусиллями ми зробимо місто ще більш безпечним#патрульнаполіція #патрульнаполіціяукраїни #патрульнаполіціясумськоїобласті #служититазахищати #police #patrolpolice #patrolpoliceua

Опубліковано Патрульна поліція Сумської області Пʼятниця, 1 листопада 2019 р.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
25.04.2024 Нардеп Михайло Ананченко відзначив роботу команди Президента Зеленського щодо виділення США довгоочікуваної допомоги Україні
25.04.2024 Після тривалої паузи запустився “Сумихімпром”
25.04.2024 Вночі та зранку росіяни обстріляли дві громади Сумщини
25.04.2024 На проспекті Лушпи немає напруги: як слідують тролейбуси
25.04.2024 Верховна Рада планує перейменувати 21 село та одне місто на Сумщині
25.04.2024 Без світла й нетверезий: у Сумах водія відсторонили від керування

Коментарі: