На Сумщині п’яна водійка врізалася в електроопору і загорілася

01.11.2019

Водійка машини, перебуваючи за кермом у нетверезому стані, не впоралася з керування, відтак, легковик врізався в електроопору та загорівся. Жінка та пасажир встигли вчасно покинути салон.

Подія сталася сьогодні вночі по вулиці Воронізька у Шостці. Водійка автомобіля «CHEVROLET-Aveo» не впоралася з керуванням та скоїла наїзд на електроопору. Внаслідок аварії автомобіль спалахнув, жінка та її пасажир встигли покинути автомобіль неушкодженими.

Як згодом встановили поліцейські, 35-річна жителька Одеської області перебувала за кермом машини в стані алкогольного сп’яніння: алкотестер зафіксував у жінки 1,16 проміле алкоголю. За словами самої водійки, вона під час руху автомобіля побачила з-під капоту дим, і намагалась загальмувати. Проте не впоралася з керуванням і скоїла наїзд на перешкоду.

Наразі вигорілий автомобіль знаходиться на штрафмайданчику Шосткинського відділу поліції. Відносно громадянки складено одразу два адміністративних протоколи: ст. 124 КУпАП «Порушення правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобів, вантажу, автомобільних доріг, вулиць, залізничних переїздів, дорожніх споруд чи іншого майна» та ст. 130 КУпАП «Керування транспортними засобами або суднами особами, які перебувають у стані алкогольного, наркотичного чи іншого сп’яніння або під впливом лікарських препаратів, що знижують їх увагу та швидкість реакції». За скоєне їй загрожує сплата чималого штрафу та позбавлення права керувати транспортним засобом.

Працівники поліції вкотре нагадують жителям та гостям Сумщини про життєво важливу необхідність бути обережними за кермом і беззаперечно дотримуватися правил дорожнього руху. Не можна керувати транспортним засобом у нетверезому стані або вирушати в дорогу, коли він має несправності. І пам‘ятайте: дорога легковажності не пробачає.

У поліції також повідомили, що з початку року на території області сталося 252 ДТП, в яких постраждали  235 і загинули 46 громадян.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
26.04.2024 За ніч і ранок на Сумщині зафіксовано 41 вибух
26.04.2024 Міністру, якого підозрюють у земельних схемах на пів мільярда на Сумщині, обрали запобіжний захід
26.04.2024 Скільки на Сумщині відновлено квартир і будівель за програмою “єВідновлення”
26.04.2024 Фортепіанний дует із Шостки відзначився на конкурсі “Global Art”
26.04.2024 Конотопські спортсмени стали переможцями чемпіонату України з футболу
26.04.2024 Роменські бійці відзначилися на чемпіонаті України

Коментарі: