Патрульні прокоментували інцидент із затриманням чоловіка на проспекті Лушпи

03.11.2019

Патрульна поліція Сумської області надала інформацію щодо затримання чоловіка на проспекті Лушпи. Як уже писали «Сумські дебати», після появи відео у соцмережі містяни обговорюють жорсткі дії полісменів щодо громадянина.

Як ідеться у повідомленні патрульних, 3 листопада, близько 14-ї години, вони отримали повідомлення про пошкодження майна. Заявник повідомив, що коли він їхав дворовою територією на своєму транспортному засобі Fiat, то зненацька пішохід, який йшов цією ж дорогою, вдарив кулаком по його автомобілю, тим самим завдавши механічних пошкоджень.

Чоловік зателефонував на лінію 102, а пішохід продовжив рух у напрямку вулиці Героїв Крут. Патрульні оперативно відреагували та розшукали чоловіка. Він мав явні ознаки алкогольного сп’яніння. Далі поліцейські повідомили йому, що для з’ясування всіх обставин доставлять його до відділку поліції, після цього агресивний громадянин намагався залишити місце події. На вимоги вартових порядку він не реагував та почав чинити злісну непокору, тож до нього була застосована фізична сила та спецзасіб — кайданки. Під час затримання чоловік завдав патрульному тілесних ушкоджень. Правопорушника доправили до лікарні, де він відмовився проходити огляд на стан сп’яніння. Інспектор патрульної поліції звернувся до медичного закладу за наданням допомоги, його життю та здоров’ю нічого не загрожує.

Інспектори викликали на місце події слідчо-оперативну групу Сумського відділку поліції та склали на 51-річного сумчанина адміністративні матеріали за ст. 185 (злісна непокора) КУпАП та ст. 178 (поява в громадських місцях у п’яному вигляді) КУпАП.

Кваліфікацію іншим діям будуть надавати слідчі.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
26.04.2024 За ніч і ранок на Сумщині зафіксовано 41 вибух
26.04.2024 Міністру, якого підозрюють у земельних схемах на пів мільярда на Сумщині, обрали запобіжний захід
26.04.2024 Скільки на Сумщині відновлено квартир і будівель за програмою “єВідновлення”
26.04.2024 Фортепіанний дует із Шостки відзначився на конкурсі “Global Art”
26.04.2024 Конотопські спортсмени стали переможцями чемпіонату України з футболу
26.04.2024 Роменські бійці відзначилися на чемпіонаті України

Коментарі: