У Сумах нарешті почнуть ремонтувати неврологію 4-ї міськлікарні

05.11.2019

Незважаючи на те, що до кінця року залишилося всього два місяці, роботи з капремонту відділення неврології 4-й міськлікарні почнуться на цьому тижні. Про це повідомив на апаратній нараді в Сумській мерії 4 листопада начальник УКБ міськради Віталій Шилов. За його словами, тендер проведено, договори укладені, підрядник уже замовив матеріали і буквально днями приступає до роботи.

Щоправда, в цьому році часу і наявного фінансування, за словами Шилова, вистачить тільки на те, щоб провести заміну всіх вікон на енергозберігаючі металопластикові, всіх вхідних дверей, а також — навести порядок з мережами в підвалі. Всі інші роботи переносяться на наступний рік (ремонт даху, обстеження і ремонт фундаменту і т.д.).

Нагадаємо: реконструкція відділення неврології 4-й міськлікарні повинна була початися ще в 2017 році. Затримка вийшла через те, що колишній головлікар Тарас Стефаник затягнув процес розробки проектно-кошторисної документації на цілий рік, а потім ще й з’ясувалося, що ця документація не пройшла державну експертизу. Приблизно в той же час Стефаник був звільнений, і новому головному лікареві Андрію Сухомлину довелося починати все заново.

Щодо ремонту теплотраси, що веде до стаціонарного корпусу 4-ї міськлікарні (там проводилася реконструкція теплової мережі з перепідключеннями від індивідуальної котельні до централізованої системи теплопостачання, на що з міського бюджету окремо виділялося 1,4 млн. грн.), то роботи вже завершені і опалення в лікарню подано.

shans.com.ua

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: