У Сумах підприємство відсудило нежитлове приміщення в 502 кв. м

05.11.2019

У справі №920/747/19 до суду звернулось приватне підприємство про стягнення з відповідача 244 тис. грн заборгованості по сплаті орендної плати за договором оренди складу, укладеного між сторонами та зобов’язати відповідача повернути приміщення загальною площею 502 м².

Позовні вимоги позивач обґрунтовує неналежним виконанням відповідачем своїх зобов’язань щодо своєчасного та в передбаченому договором розмірі сплати орендної плати та подав до суду необхідні документи, що це підтверджують.

Враховуючи наведені обставини, зокрема те, що відповідач не надав суду обґрунтованих заперечень щодо позову, суд вирішив, позовні вимоги щодо стягнення з відповідача заборгованості з орендної плати в сумі 127 тис. грн, пеню в сумі 20,9 тис. грн, штраф у сумі 7500 грн, штраф у сумі 58,6 тис. грн, витрати по сплаті судового збору в сумі 5140 грн, такими, що підлягають задоволенню, та зобов’язав відповідача повернути приватному підприємству за актом приймання-передачі, нежитлове приміщення, повідомляє Господарський суд Сумської області.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: