Змагання, конкурси, безпрограшні лотереї: На Сумщині жваво відзначать свято Дмитра

05.11.2019

8 листопада Недригайлівська селищна рада запрошує на традиційне свято Дмитра, де відбудеться святковий ярмарок, тематичні майстер-класи, спортивні змагання, кулінарні конкурси, святкова безпрограшна лотерея, нагородження кращих працівників – недригайлівських Дмитрів, сімейних пар.

Неймовірну атмосферу свята створюватимуть виступи троїстих музик Недригайлівського центру культури і дозвілля та Тернівського сільського будинку культури. А на фестиваль фольклорних та вокальних ансамблів «Калиновий розмай» приїдуть аматорські колективи з Недригайлівського, Липоводолинського та Роменського районів.

Усі охочі зможуть відвідати виставку-продаж робіт декоративно-прикладного та ужиткового мистецтва «Краса Посульського краю» та завітати на майстер-клас Дмитра ЗІМІНА та Світлани МАКАРЕНКО з виготовлення ляльок-мотанок.

Протягом дня усі бажаючі матимуть змогу взяти участь у різноманітних конкурсах: спортивні змагання та «Козацькі розваги», кулінарний конкурс «Вареничні смаколики 2019» та конкурс на кращу господиню.

На відвідувачів дійства чекає неймовірна фотозона та безпрограшна святкова лотерея, повідомляють на сайті ОДА.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
25.04.2024 Нардеп Михайло Ананченко відзначив роботу команди Президента Зеленського щодо виділення США довгоочікуваної допомоги Україні
25.04.2024 Після тривалої паузи запустився “Сумихімпром”
25.04.2024 Вночі та зранку росіяни обстріляли дві громади Сумщини
25.04.2024 На проспекті Лушпи немає напруги: як слідують тролейбуси
25.04.2024 Верховна Рада планує перейменувати 21 село та одне місто на Сумщині
25.04.2024 Без світла й нетверезий: у Сумах водія відсторонили від керування

Коментарі: