На Сумщині затримали чоловіка за розбійний напад на продавця кавунів

05.11.2019

У липні поточного року 25-річний раніше судимий чоловік серед білого дня на центральному ринку Ромнів разом зі спільниками вчинив розбійний напад на продавця кавунів. Побив його, забрав сумку із грошима та втік. Під час затримання зловмисник чинив опір працівникам поліції. За що йому тепер також доведеться нести відповідальність.

Майже три місяці чоловік переховувався від органів слідства. Вжитими оперативно-розшуковими заходами поліцейські вирахували його. Затримання відбулось у с. Герасимівка Роменського району . Зловмисник намагався втекти та чинив опір. Поліцейським навіть довелося застосувати кайданки.

У відділі поліції йому було оголошено про підозру у вчиненні злочину за ч. 2 ст. 187 Кримінального кодексу України (Розбій). До того ж за фактом опору працівникам поліції під час затримання було відкрито ще одне кримінальне провадження. До рішення суду затриманий перебуватиме під домашнім арештом. За скоєне йому загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 7 до 10 років, повідомляє Відділ комунікації поліції Сумської області.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
23.04.2024 Борці з Сумщини виграли чемпіонат України з панкратіону
23.04.2024 За добу п’ятьох жителів Сумщини ошукали, обіцяючи міжнародну грошову допомогу
23.04.2024 У Сумах п’яний водій мікроавтобуса кружляв у дворі і спричинив ДТП
23.04.2024 У Краснопіллі вогнеборці ліквідували загоряння в житловому секторі
23.04.2024 У Софії Київській презентували видання про Конотоп XVIII століття
23.04.2024 Нардеп Тетяна Скрипка працює над відкриттям Центру життєстійкості в Сумах

Коментарі: