На виїзді з Сум сталася ДТП

05.11.2019

Три протоколи склали патрульні на п’яного водія, який скоїв ДТП. На вихідних патрульні отримали повідомлення про ДТП на виїзді з міста, яке надійшло з телеграм каналу «Безпечне місто. Суми ».

Оперативно прибувши на місце події, правоохоронці виявили транспортний засіб Honda Accord, який знаходився за межами проїжджої частини. 26-річний водій пояснив, що рухаючись по ґрунтовій дорозі, він не впорався з керуванням, після чого виїхав на узбіччя, де подальший його рух зупинила бетонна огорожа. Внаслідок ДТП автомобіль і огорожа отримали пошкодження.

Під час спілкування правоохоронці виявили у водія ознаки алкогольного сп’яніння, тому і запропонували йому пройти огляд на стан сп’яніння. Однак у присутності двох свідків відмовився від проходження процедури.

Патрульні склали на нього три адміністративні матеріали: ст. 130 (відмова від проходження огляду на стан алкогольного сп’яніння особою, яка керує з явними ознаками сп’яніння) КУпАП, ст. 124 (вчинення ДТП) КУпАП та ст. 139 (пошкодження дорожньої споруди) КУпАП.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: