В’ячеслав Бершов про Юрія Чмиря: «Не обов’язково бути політиком, щоб допомагати своїй країні»

05.11.2019

Депутат Сумської обласної ради В’ячеслав Бершов відреагував на те, що Юрій Чмирь вирішив зробити паузу в політиці та відкрити філіал власного виробництва в Європі. На свої сторінці у Фейсбуці він так прокоментував рішення екс-губернатора:

«Знаю Юрія Чмиря багато років. Це людина, яка не сидить без діла. Так, коли він був губернатором, на Сумщині були залучені мільярди інвестицій, збудовані десятки промислових підприємств та багато соціальних об’єктів, які і зараз успішно працюють, радують і допомагають людям, дають надходження в бюджет.

На жаль, зараз у нього немає таких повноважень, але він все одно продовжує працювати у цьому напрямку. Як і багато українців, він скористався можливістю створити власне виробництво, і тепер співпрацює не тільки з місцевими, а й міжнародними інвесторами.

Я думаю, це гарний приклад того, якою має бути людина, котра справді переживає за свою державу, шукає не причини, для того, щоб чогось не робити, а можливості для самореалізації та покращення економіки України. Не обов’язково бути політиком, щоб допомагати своїй державі, Юрій Чмирь доводить це своїми справами».

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: