У Сумському районі господар обібрав «квартирантів»

06.11.2019

Коли до дільничного офіцера Сумського районного відділу поліції звернулася з повідомленням про крадіжку речей місцева 38-річна жінка, він одразу вирушив на місце події.

Дізнавшись про обставини скоєння злочину, правоохоронець небезпідставно запідозрив 36-річного знайомого заявниці, який вже неодноразово потрапляв у поле зору поліції і має кілька судимостей за майнові злочини.

З‘ясувалось, що жінка разом зі своїм співмешканцем, маючи проблему з житлом, попросилися тимчасово до цього чоловіка «на квартиру». Той не відмовив, оскільки знав, що подружжя хоч і не має постійної роботи, перебиваючись в селі дрібними сезонними заробітками, однак є людьми порядними, і неприємностей чекати від них не доводиться. Однак вже за чотири дні думка у громадянина різко змінилась: поки «квартиранти» відпочивали, він обнишпорив їх і без того невелике майно, а потім і взагалі вигнав геть. Наступного ж дня зранку поніс по селу міняти на пляшку горілки поцуплені напередодні речі: старенькі блендер та кавоварку, слюсарні інструменти тощо.

Наразі поліцейські повернули заявниці викрадені у неї речі, а стосовно злодія відкрили кримінальне провадження за ознаками ч.1 ст. 185 КК України (крадіжка). Чоловіку загрожують виправні роботи до 2 років, або ж до 3-х років ув‘язнення.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
26.04.2024 За ніч і ранок на Сумщині зафіксовано 41 вибух
26.04.2024 Міністру, якого підозрюють у земельних схемах на пів мільярда на Сумщині, обрали запобіжний захід
26.04.2024 Скільки на Сумщині відновлено квартир і будівель за програмою “єВідновлення”
26.04.2024 Фортепіанний дует із Шостки відзначився на конкурсі “Global Art”
26.04.2024 Конотопські спортсмени стали переможцями чемпіонату України з футболу
26.04.2024 Роменські бійці відзначилися на чемпіонаті України

Коментарі: