Юрій Меєрович допоміг оновити бібліотеку для дітей в Охтирці

06.11.2019

Депутат Сумської обласної ради Юрій Меєрович постійно підтримує дитячу бібліотеку-філію Охтирської міської централізованої бібліотечної системи у мікрорайоні Дачний. Так, за рахунок коштів, виділених йому на виконання депутатських повноважень, у закладі було завершено заміну вікон на енергозберігаючі (для цього витрачено 22 тис. грн.) та поповнено бібліотечний фонд на суму 5 тис. грн.

Колектив бібліотеки висловлює щиру подяку Юрію Меєровичу за вагому допомогу:

«Сучасні дитячі бібліотеки перетворюються на комфортний простір доступу до інформації, створюються  умови для спілкування відпочинку та творчості користувачів. Не один рік наша бібліотека – філія для дітей отримує підтримку від депутата Сумської обласної ради Юрія Михайловича Меєровича. Протягом останнього року у нас відбувся другий етап оновлення бібліотеки: були замінені всі вікна на енергозберігаючі. Приміщення стало затишнішим і сучаснішим. Книжковий фонд бібліотеки поповнився новими, цікавими і так необхідними дітям книгами.

Цінуємо вашу небайдужість, турботу і розуміння Юрію Михайловичу. Сподіваємось, що разом ми створимо бібліотеку, яка відповідатиме сучасним потребам користувачів».

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
26.04.2024 За ніч і ранок на Сумщині зафіксовано 41 вибух
26.04.2024 Міністру, якого підозрюють у земельних схемах на пів мільярда на Сумщині, обрали запобіжний захід
26.04.2024 Скільки на Сумщині відновлено квартир і будівель за програмою “єВідновлення”
26.04.2024 Фортепіанний дует із Шостки відзначився на конкурсі “Global Art”
26.04.2024 Конотопські спортсмени стали переможцями чемпіонату України з футболу
26.04.2024 Роменські бійці відзначилися на чемпіонаті України

Коментарі: