Чемпіон Сумщини повідомив про майбутні плани

06.11.2019

Став історією черговий розіграш чемпіонату Сумської області з футболу. Вперше найсильнішою командою області став ФК «LS GROUP», який представляє приміське селище Сум – Верхню Сироватку Сумського району. Про минулий сезон та майбутні плани і перспективи ми поспілкувалися з керівництвом, тренерським складом та гравцями цього клубу.  

Президент клубу Геннадій Дем’яненко та головний тренер Ярослав Пєсоцький підтвердили інформацію, що в наступному сезоні «LS GROUP» прийме участь у чемпіонаті України серед аматорів. «Наразі в наших планах аматорський чемпіонат України та Кубок», – зазначає президент клубу.

Окрім того, Ярослав Пєсоцький повідомив, що команда, скоріше за все, зіграє в представницькому зимовому турнірі – Меморіалі Макарова. «Надійшло запрошення. Там традиційно збираються сильні не лише аматорські, а й професійні команди, які продовжують підготовку до весняної частини сезону. Нам важливо грати проти сильних суперників, щоб розвиватися та добре виступити в офіційних матчах. Зіграємо контрольні та товариські матчі. Наступного сезону ми не плануємо участі в чемпіонаті Сумщини, зосередимось на загальноукраїнському рівні з подальшою професійною перспективою».

В свою чергу виконавчий директор клубу Олександр Бондаренко поінформував, – «В найближчих планах на міжсезоння упорядкування інфраструктури клубу, в тому числі придбання комфортного автобусу та його брендування. Займаємося питанням розроблення проекту нового сучасного стадіону у Верхній Сироватці та його втіленням «в життя». Влада місцевої ОТГ нам йде на зустріч. Стадіон «Ювілейний», на якому ми граємо домашні матчі відповідає всім професійним вимогам, проте хотілось би бачити в передмісті Сум класну арену. Верхня Сироватка надзвичайно добре місце, як мінімум в питанні логістики. Це буде потужним «ривком» для розвитку футболу не тільки для місцевих хлопців, а й для всього регіону – Сум, Білопілля, Краснопілля, Лебедина».

Погоджуються, що потрібно розвиватися і футболісти. Зокрема, капітан команди Владислав Колесник зазначив, що гравці хочуть спробувати себе на вищому рівні. «Ми провели надзвичайно важкий сезон, особливо, друге коло чемпіонату області. Далася взнаки відсутність рівноцінних замін лідерам. Зараз буде зимова пауза – далі побачимо. Ми хочемо перейти на рівень аматорського чемпіонату України та професійний Другої ліги. Побачимо, що вирішить керівництво клубу».

Прес-служба ФК «LS GROUP»

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: