Сумські команди розвивають дитячий футбол

07.11.2019

На Сумщині офіційно завершився футбольний сезон 2019 року. Вперше найсильнішою командою області став ФК «LS GROUP», який представляє приміське селище Сум – Верхню Сироватку Сумського району. Про минулий сезон та майбутні плани і перспективи ми поспілкувалися з керівництвом, тренерським складом та гравцями цього клубу.  

Окрім дорослого, в Верхній Сироватці також інтенсивно розвивається дитячий футбол. У часи комп’ютерів та безлічі альтернативних способів дозвілля розвиток дитячо-юнацького спорту і здорового способу життя має неабияке значення. Про це ми поговорили з спортивним директором ФК «LS GROUP» та тренером дитячо-юнацької команди Олегом Обозним.

«У нашому селищі спорт, зокрема, футбол значить дуже багато. У порівнянні із іншими закладами освіти Сумщини, учнів у нас значно більше. Не всі займаються футболом, проте це завжди спорт номер один.

Ще рік-два тому юнацький «LS GROUP» перемагав у першості району, займав перші місця у різноманітних кубкових турнірах. Зараз той склад команди перейшов у дорослий футбол, а ми поки плекаємо молоде покоління. У цьому сезоні в районі ми стали лише шостими. Але все ще попереду.

Надзвичайно складно триматися постійно на одному, дуже високому рівні. Водночас ми завжди підтримуємо перспективних гравців. Наприклад, якщо є інтерес зі сторони сумської «Барси» – ми із задоволенням «віддаємо» хлопців.

Дуже приємно, що в цьому році нам вдалося набрати групу дівчат для занять футболом. Інтерес до футболу зі сторони дітей – це надзвичайно важливо», — говорить тренер.

Нагадаємо, що нещодавно Олег Олександрович за значний вклад  в розвиток футболу Сумської області отримав почесну відзнаку «За заслуги перед Сумщиною» III ступеню.

 

Прес-служба ФК «LS GROUP»

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
23.04.2024 Борці з Сумщини виграли чемпіонат України з панкратіону
23.04.2024 За добу п’ятьох жителів Сумщини ошукали, обіцяючи міжнародну грошову допомогу
23.04.2024 У Сумах п’яний водій мікроавтобуса кружляв у дворі і спричинив ДТП
23.04.2024 У Краснопіллі вогнеборці ліквідували загоряння в житловому секторі
23.04.2024 У Софії Київській презентували видання про Конотоп XVIII століття
23.04.2024 Нардеп Тетяна Скрипка працює над відкриттям Центру життєстійкості в Сумах

Коментарі: