На Сумщині неповнолітній студент накрав дивних товарів

07.11.2019

Зупинили 16-річного студента з краденим товаром охоронці магазину. У поліції дії хлопця кваліфікували як крадіжку, тож тепер йому доведеться постати перед судом та пояснити причину свого вчинку. Про це повідомила Національна поліція Сумської області.

До Роменського відділу поліції зателефонував продавець одного з місцевих магазинів і повідомив про крадіжку товару. За його словами, хлопця, що складав у рюкзак речі з вітрини, а потім проніс неоплаченими повз каси, зафіксували камери відеонагляду. Охорона магазину зупинила юнака, коли той уже вийшов із приміщення магазину і прямував геть.

На місце події прибула слідчо-оперативна група місцевого відділу поліції. При огляді вмісту рюкзака правоохоронці виявили кілька одиниць товарів побутового вжитку: подовжувач, гумки для миття посуду, сковорідку тощо. Загальна вартість викраденого склала майже 600 гривень.

Поліцейські встановили особу злодія – ним виявився 16-річний студент місцевого коледжу, який до цього випадку в поле зору правоохоронців не потрапляв. Хлопець зізнався у вчиненому, пояснивши, що вирішив винести речі неоплаченими через відсутність готівки, і розраховував залишитись непоміченим. Батьки юнака мотиви йог вчинку не розуміють, оскільки, за їх словами, син щотижня отримує від них гроші на свої потреби.

Відносно хлопця слідчі відкрили кримінальне провадження, яке по закінченню досудового розслідування буде скероване на розгляд суду.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: