В Охтирці арештували майно асфальтного заводу

07.11.2019

Як повідомляє прес-служба прокуратури області, рішенням Охтирського міськрайонного суду від 6 листопада 2019 року на майно так званого асфальтного заводу, що працював по пров. Кириківський у м. Охтирка, наклав арешт у виді заборони права користування, відчуження та розпорядження ним.

Нагадаємо, 24 жовтня 2019 року, правоохоронці залучивши необхідних фахівців, провели санкціонований обшук на вищезазначеному підприємстві. Правоохоронці вилучили документацію та комп’ютерну техніку, працівники Державної екологічної інспекції України відібрали зразки повітря. Співробітники Управління Держпраці у Сумській області провели на підприємстві перевірку щодо можливих порушень законодавства про працю, зокрема залучення до роботи неоформлених працівників.

Прокуратурою встановлено, що з початку 2019 року у підприємства відсутній договір оренди майданчика та обладнання. Доки орендодавець через суд намагається зобов`язати Товариство з обмеженою відповідальністю звільнити територію та повернути майно, асфальтний завод продовжує свою роботу, при цьому від місцевих жителів до правоохоронних органів надходять скарги на його діяльність, у тому числі на забруднення навколишнього природного середовища.

Досудове слідство триває за статтями: забруднення атмосферного повітря та самовільне використання земельної ділянки, грубе порушення законодавства про працю та невиконання судового рішення КК України. Наразі у прокуратурі очікують висновки фахівців.

sm.suspilne.media

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
26.04.2024 За ніч і ранок на Сумщині зафіксовано 41 вибух
26.04.2024 Міністру, якого підозрюють у земельних схемах на пів мільярда на Сумщині, обрали запобіжний захід
26.04.2024 Скільки на Сумщині відновлено квартир і будівель за програмою “єВідновлення”
26.04.2024 Фортепіанний дует із Шостки відзначився на конкурсі “Global Art”
26.04.2024 Конотопські спортсмени стали переможцями чемпіонату України з футболу
26.04.2024 Роменські бійці відзначилися на чемпіонаті України

Коментарі: