Кільце з діамантом — ідеальний варіант для заручин

07.11.2019

У ювелірному мистецтві протягом багатьох років лідируючу позицію займають кільця з діамантами. Купити їх раніше міг далеко не кожен, проте сьогодні така прикраса має не тільки доступні ціни, але також пропонує великий асортимент для будь-якого приводу. Одним з таких вважається заручини — хвилююча подія, яке залишається в пам’яті на все життя, як і красиве і розкішне кільце на безіменному пальці прекрасної дами.

Класика і розкіш в одній прикрасі

Вивчаючи звичаї і цінності суспільства, які зібрало навколо себе кільце з діамантом https://zlato.ua/ru/f-diamond-rings/, експерти ювелірного світу Злато стверджують, що така прикраса, подарована з намірами возз’єднати своє життя з другою половинкою, матиме колосальний успіх. Вважається, що один напівпрозорий діамант на красивій ніжці говорить про чистоту почуттів і прогнозує довге і гладке життя, як підставку кільця.

Вибір прикраси для заручин завжди важкий і не тільки тому, що подія дуже шаноблива, але ще й тому, що варіантів є досить багато. Фахівці розрізняють кілька видів кілець з діамантом:

Одінарні — моделі з одним дорогоцінним каменем, вагою від 1 карата, який з’єднується в єдину композицію з мінералами. Діамант може бути в центрі або прикрашати шинку кільця.

Солітери — моделі з одним великим діамантом, який «охороняють» з двох сторін по одному камінчику. Такі варіанти мають особливе значення, вони символізують по сторонам чоловіче і жіноче начало, а посередині їх єдність. Це кращий вибір для такої події.

Щоб вибрати ідеальне кільце, варто точно знати розмір пальця своєї обраниці. Однак її не обов’язково про це питати, можна витримати інтригу до кінця і заміряти одне з кілець за допомогою лінійки. Заміри потрібно проводити в найширшій частині по діаметру.

На що звернути увагу при виборі кільця з діамантом?

Якщо порівняти різні варіанти кілець з діамантами, то краще вибирати ті, які мають невеликий обсяг центральної вставки. В такому випадку, прикраса не буде робити зачіпки на одязі. Особливу увагу варто приділити увазі закріпки каменю. Розрізняють:

КраПоН — невеликі тоненькі лапки, які обіймають камінчик всебічно, надійно утримуючи його в воронці;

фадени — лапки, які розміщуються парами для фіксації сусідніх дорогоцінних вставок;

канали — однакові пластини, на які сідають дренаж;

паве — невеликі отвори, в які вставляються дрібні дорогоцінні камені в великій кількості.

Фахівці Zlato стверджують, що будь-яка представниця прекрасної статі буде дуже рада такому подарунку, не думаючи про те, наскільки висока ціна витрачена на прикрасу. А приємні емоції будуть переповнювати її, бачачи кільце з діамантом на своєму пальчику. Замовлення по інтернету на сьогоднішній день вважається досить зручним способом, де по фото і відповідним характеристикам можна підібрати для себе і на подарунок ідеальне прикраса.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
25.04.2024 Нардеп Михайло Ананченко відзначив роботу команди Президента Зеленського щодо виділення США довгоочікуваної допомоги Україні
25.04.2024 Після тривалої паузи запустився “Сумихімпром”
25.04.2024 Вночі та зранку росіяни обстріляли дві громади Сумщини
25.04.2024 На проспекті Лушпи немає напруги: як слідують тролейбуси
25.04.2024 Верховна Рада планує перейменувати 21 село та одне місто на Сумщині
25.04.2024 Без світла й нетверезий: у Сумах водія відсторонили від керування

Коментарі: