Хлопцю з Бурині вкрай потрібна допомога, щоб пройти обстеження і лікування в Білорусі

09.11.2019

Андрію Грищенко із Сумщини потрібна допомога – у нього Лімфома Ходжкіна. Родині хлопця не вистачає грошей навіть на обстеження.

“Нарешті нам надіслали запрошення в лікарню Білорусії,вже через тиждень планується поїздка на обстеження. Ми віримо що нарешті все почне налагоджуватись і лікування принесе нам тільки позитивні результати. Наразі ми збираємо на обстеження, спочатку був виставлений рахунок в 2 тис. доларів, але після спілкування із лікарем прийняте рішення поглибленого обстеження Андрія, і сумма змінилась-3тис.доларів. То ж на обстеження нам потрібно 75тис.грн.з того що в нас є, то нам не вистачає ще 45тис.!!! Я, дуже прошу всіх нас згуртуватись, і допомогти родині врятувати єдиного сина Андрюшу…. Після обстеження планується лікування у клініці Білорусії, але це якщо ми зможемо зібрати 91 тис.доларів, ми розуміємо що ця цифра є дуже шокуючою, і самим нам не в змозі буде назбирати таку сумму…

Дуже прошу, будь ласка давайте всі разом допоможемо Андрію жити… Хто як не ми Цей хлопець вже за 8 місяців став для мене рідним, я безмежно його люблю неначе свого братика, я молю вас і Господа допомогти нам у боротьбі із Раком! Дуже прошу долучитись всі організації Бурині до збору коштів, для допомоги нашому хлопчику…”, – пише волонтер Катерина.

Реквізити для допомоги юнаку:

Карта ПриватБанк 5168757391059476, Сергій Грищенко

0958116442 волонтер Катерина

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: