У Глухові підлітки вигадали нову розвагу: стрибають зверху на проїзну частину

10.11.2019

До журналістів звернулася 34-річна місцева мешканка Глухова з проханням оприлюднити ситуацію, свідком котрої вона нещодавно стала.

Проходячи Тріумфальною аркою, жінка побачила двох школярок на вигляд років 12-13, які вдерлися у віконце-бійницю і стрибали зверху на проїзну частину дороги. «Там же стільки машин, жвавий рух!, — каже співрозмовниця. – Невже дівчата не розуміють, що наражають на небезпеку і себе, і водіїв?! А якщо станеться лихо, хто буде нести відповідальність?!». Глухівчанка впевнена, що ці стрибання з арки є новою небезпечною розвагою підлітків, під час якої вони доводять своїм ровесникам власну «крутість». Мовляв, дивіться, яка я смілива!

Спеціаліст служби у справах дітей Валентина Філенко розповіла, що вперше чує про подібні ігри, але проходити повз такого не можна. Тож якщо хтось із дорослих став свідком розваг на арці, треба звернутися до дітей з проханням негайно припинити стрибки, а водночас непомітно набрати 102 та викликати правоохоронців. Патрульна поліція реагує швидко, тож на місце події прибуде миттєво. У відділку з підлітками поспілкуються працівники ювенальної превенції, проведуть із ними профілактичну бесіду.

kourier.in.ua

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
25.04.2024 Нардеп Михайло Ананченко відзначив роботу команди Президента Зеленського щодо виділення США довгоочікуваної допомоги Україні
25.04.2024 Після тривалої паузи запустився “Сумихімпром”
25.04.2024 Вночі та зранку росіяни обстріляли дві громади Сумщини
25.04.2024 На проспекті Лушпи немає напруги: як слідують тролейбуси
25.04.2024 Верховна Рада планує перейменувати 21 село та одне місто на Сумщині
25.04.2024 Без світла й нетверезий: у Сумах водія відсторонили від керування

Коментарі: