Сумчани просять розібрати недолугу зупинку

11.11.2019

Про зупинку «Кінотеатр Дружба», що на просп. Т. Г. Шевченка, йдеться в електронній петиції Сергія Зайцева.

«На проспекті Т. Г. Шевченка є зупинка «Кінотеатр Дружба». На цій зупинці стоїть недолуга споруда, яка з одного боку виконує роль МАФу, а з іншого боку — роль стовпа з дахом. Так у чому проблема, багато хто спитає… нібито гарна зупинка?

Але…. Проблема 1): Сама споруда знаходиться дуже близько до проїздної частини дороги, і залишається зовсім мало місця для безпечної висадки та посадки в маршрутний і громадський транспорт.

Проблема 2): Лавочки зроблені таким чином, що вони знаходяться по боках стовпа, з 4 сторін. Вони короткі і на одній стороні, якщо сидіти за стовпом, не видно взагалі транспорт, який під’їзджає до зупинки.

Проблема 3): В споруді (чи МАФі) спочатку планувалась робота кафе, і так воно і було… спочатку. Та наразі там знаходиться «космолот» чи якась ще «лотерея», і всі розуміють, що там не звичайні лотереї, а напівлегальні (може і нелегальні взагалі) гральні автомати замасковані під комп’ютери. Це проблема не однієї окремої зупинки, а проблема всього міста. І на це повинні реагувати і міські чиновники, і правоохоронні органи.

Пропоную цю споруду, під назвою зупинка, розібрати взагалі. І побудувати нову, цивілізовану зупинку з великими лавочками, освітлену і з інформаційним табло, у межах, безпечних для висадки пасажирів. Та й всі інші зупинки по просп. Т. Г. Шевченка треба замінювати на сучасні, комфортні для очікування людьми транспорту.

Також пропоную закривати так звані «лотереї», не видавати ліцензії на цей вид діяльності», — пише сумчанин.

Дата початку збору підписів: 10 листопада 2019 р. До кінця збору підписів залишилось: 45 днів. Станом на 10 листопада петицію підписали 3 особи з 250 необхідних.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
26.04.2024 За ніч і ранок на Сумщині зафіксовано 41 вибух
26.04.2024 Міністру, якого підозрюють у земельних схемах на пів мільярда на Сумщині, обрали запобіжний захід
26.04.2024 Скільки на Сумщині відновлено квартир і будівель за програмою “єВідновлення”
26.04.2024 Фортепіанний дует із Шостки відзначився на конкурсі “Global Art”
26.04.2024 Конотопські спортсмени стали переможцями чемпіонату України з футболу
26.04.2024 Роменські бійці відзначилися на чемпіонаті України

Коментарі: