У Сумах горів гуртожиток

11.11.2019

9 листопада, о 18:45, на лінію екстреного виклику «101» надійшло повідомлення про пожежу в 5-поверховому гуртожитку сімейного типу по вул. Охтирська м. Суми. На місце події виїжджав черговий караул 2-ї державної пожежно-рятувальної частини.

Співробітники ДСНС, які прибули за викликом, встановили, що горіння відбувається в одній із кімнат на 3-му поверсі. Утворилось сильне задимлення, мешканці самостійно повибігали на вулицю. Використовуючи апарати для захисту органів дихання, рятувальники приступили до розвідки. В сусідній з палаючою кімнатою, було виявлено жителя 1949 р.н., який благав про допомогу та не міг по стану здоров’я  самостійно покинути задимлену зону. Чоловіка негайно винесли в безпечне місце, його життя було врятоване, медична допомога не знадобилася.

Паралельно з порятунком, вогнеборці ліквідовували пожежу. Горів диван та речі домашнього вжитку. О 19:01 пожежу вдалось локалізувати, о 19:03 – ліквідувати. Причина виникнення пожежі встановлюється.

Всього на місці події працювало 12 чоловік особового складу та 4 одиниці спеціальної техніки Державної служби України з надзвичайних ситуацій.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: