У Сумах водій скоїв ДТП і пішов спати

11.11.2019

Подія трапилася у дворовій території на вулиці Герасима Кондратьєва.

Заявниця пояснила, що почула спрацювання сигналізації на своєму автомобілі Ford Mondeo. Вийшовши на вулицю, жінка побачила механічні пошкодження на транспортному засобі, характерні для автопригоди. Не розгубившись, вона оглянула автомобілі, котрі знаходились поряд, та виявила на легковику Daewoo Gentra, який тільки-но заїхав у двір, аналогічні пошкодження.

Прибувши на місце події, за наявними поліцейськими базами, інспектори розшукали водія пошкодженого автомобіля Daewoo Gentra. Чоловік мав явні ознаки алкогольного сп’яніння. Він пояснив, що нічого не пам’ятає, адже приїхавши додому випив алкогольних напоїв та ліг відпочивати.

У присутності двох свідків громадянин відмовився проходити огляд на стан сп’яніння, а також не надав жодних документів для перевірки.

Вартові порядку оформили матеріали ДТП та склали на чоловіка адміністративні матеріали за ст. 124 (вчинення ДТП) КУпАП, ст. 122–4 (залишення місця ДТП) КУпАП, ч. 4 ст. 130 (вживання спиртних напоїв водієм транспортного засобу після ДТП за його участю алкоголю) КУпАП та ст. 126 (керування транспортним засобом особою, яка не пред’явила документи для перевірки) КУпАП.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: