Сумський колектив потрапив до фіналу найпотужнішого танцювального чемпіонату світу

11.11.2019

9-10 листопада вихованці театру танцю «Феєрія» взяли участь у чемпіонаті України з сучасного та класичного танцю Ukrainian qualifier on Dance World Cup final, який проходив у Києві, на сцені Центру культури і мистецтв Національного Авіаційного Університету.

За рішенням суддів зі світовим ім’ям з Англії, Німеччини, Італії, Білорусі та України, наші танцюристи, змагаючись в номінації «National and Folklore», здобули І місце з композицією «Український жартівливий», під керівництвом  Світлани Бондаренко та Дениса Курсенка.

У складі колективу виступали студенти медичного інституту, факультету електроніки та інформаційних технологій, факультету технічних систем та енергоефективних технологій та факультету іноземної філології та соціальних комунікацій СумДУ.

Також театр танцю «Феєрія» увійшов до складу національної збірної України для участі у фіналі Dance World Cup та Dance World Challenge. Це найпотужніший танцювальний чемпіонат світу Dance World Cup, який відбуватиметься з 26 червня – по 4 липня наступного  року в Римі.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: