Лідер дорожньої галузі «Роад констракшн» відремонтував дорогу в Коровинцях

11.11.2019

Лідер дорожньої галузі «Роад констракшн» завершив ремонт на дорозі загального користування місцевого значення О191007 Томашівка — Коровинці – Рубанка. Роботи виконувалися на замовлення та під контролем ДП «Дороги Сумщини».

На останньому етапі було зроблене укріплення узбіч та установка дорожніх знаків. Загалом у ході ремонту були укладені три шари дорожнього покриття — щебенево-піщаний, вирівнюючий із асфальтобетону крупнозернистого типу Б, верхній із асфальтобетону дрібнозернистого типу Б, а також нанесена дорожня розмітка.

Безпосередній ремонт проводився у селі Коровинці від траси «Київ-Суми-Юнаківка» до мосту через річку Сула. Цю трасу компанія «РОАД КОНСТРАКШН» ремонтувала минулого року, тільки в іншому місці — біля села Рубанка. Замовник і місцеві жителі лишилися задоволеними якістю дороги, тож довірили продовження ремонту цієї ж дороги.

Застосування матеріалів власного виробництва дозволяє компанії «РОАД КОНСТРАКШН» пропонувати якісні матеріали та послуги за більш доступними цінами, від чого перш за все виграють замовник та автомобілісти.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: