Вибираємо модну прикрасу на зап’ястя — золотий браслет

12.11.2019

Ще з давніх часів жінки шукали способи прикрасити себе і своє тіло. Всілякі золоті сережки, ланцюжки, кулони часто відображали не тільки індивідуальність своєї власниці, а й підкреслювали її статус або ставлення до особливої касти людей.

Нинішня мода не є винятком і прикраси з дорогоцінних металів користуються популярністю і попитом. Їх купують не тільки для себе коханих, а й на подарунок. Золотий браслет від Укрзолото — це відмінний спосіб порадувати кохану або близьку людину. Він не належить до тих подарунків, які припадають пилом на далекій полиці, а часто використовується і нагадує про дарувальника.

Вибираємо правильний розмір

Велика кількість моделей дивує різноманітністю візерунків і форм. Дуже часто від них залежить і розмір виробу. Всілякі ланцюжки — універсальний варіант, адже при необхідності надлишок ланок просто забирається. В цілому, розмір вибирають так — обсяг зап’ястя + 1-2 см. Врахуйте, чим більше сантиметрів ви додасте, тим нижче буде опускатися браслет, що при тонкій кисті може призвести до втрати.

Не менш популярні ланцюжки з додатковими кріпленнями, вони здатні поміняти розмір відразу ж, досить перестегнути застібку.

Широкі вироби у вигляді обручів, з масивними вставками або камінням повинні досить щільно прилягати до руки, в цьому випадку не варто додавати зайві сантиметри до обсягу зап’ястя.

Що ще необхідно врахувати?

Звичайно ж, стиль і статура того, хто буде його носити! На худенькій ручці шикарно виглядає тонкий золотий браслет, якщо ж необхідно прикрасити широку кисть, то придивіться до середніх по товщині і більш грубим аксесуарам, вони будуть виглядати гармонійно.

Якщо ви вирішили купити тонкий обруч, то нехай їх буде кілька, адже по одному вони не носяться. Також врахуйте, що дорогі прикраси підходять для урочистих подій, а варіанти в класичному стилі доречні для щоденного використання. Сьогодні модні тренди нас особливо не обмежують і не нав’язую строгих правил комбінування виробів з дорогоцінних металів. Золото і срібло «не посваряться», якщо їх надіти разом, головне — щоб прикраси не вибивалися із загального образу і не були дуже химерними. Те ж саме стосується і годинників — якщо раніше вони повинні були бути на лівій руці, а прикраса на правій, то зараз це не грає особливої ​​ролі. І навіть якщо ви надягнете їх на одну руку, то ніхто вас не засудить, якщо все гармонійно комбінується.

Як бачите, вибрати стильний аксесуар — золотий браслет — не настільки складно, як здається на перший погляд. Після перегляду каталогу виробів з дорогоцінних металів від Ukrzoloto, ви обов’язково подбайте собі чарівну обновку, яка поза сумнівом порадує вас високою якістю і доступною ціною.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: