Сумчани просять залишити київські маршрутки на тому ж місці

12.11.2019

Про це йдеться в електронній петиції Ігоря Шебунова.

«В центрі міста, на Набережній р. Стрілки збираються зводити паркан, отже перевізники Суми- Київ вимушені будуть звідти переїхати.

Всі знають та розуміють, чому там така кількість автобусів стоїть зараз, адже про «війну» між сумськими та київськими перевізниками писали всі ЗМІ! До того часу, як з’явилися київські, там стояла одна машина і нікому не заважала!

Відправляти маршрутки з автовокзалів не зручно для пасажирів, адже в нічний час автовокзали не працюють, у ранковий та вечірній час туди неможливо дістатися.

На Набережній р. Стрілки дуже зручно тим, що тут же є можливість випити кави, поїсти, скористатися туалетом, так само в кроковій доступності зупинки громадського транспорту в будь-який кінець міста.

Пропоную зобов’язати перевізників скоротити кількість машин до однієї (та, яка відправляється в рейс) і залишити один проліт для посадки пасажирів. Ми звикли, нам, жителям міста Суми це зручно. Просимо врахувати та прислухатися до думки містян. Прошу підтримати!», — пише сумчанин.

Дата початку збору підписів: 11 листопада 2019 р. До кінця збору підписів залишилось: 44 дні. Станом на 12 листопада петицію підписали 10 осіб з 250 необхідних.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
25.04.2024 Нардеп Михайло Ананченко відзначив роботу команди Президента Зеленського щодо виділення США довгоочікуваної допомоги Україні
25.04.2024 Після тривалої паузи запустився “Сумихімпром”
25.04.2024 Вночі та зранку росіяни обстріляли дві громади Сумщини
25.04.2024 На проспекті Лушпи немає напруги: як слідують тролейбуси
25.04.2024 Верховна Рада планує перейменувати 21 село та одне місто на Сумщині
25.04.2024 Без світла й нетверезий: у Сумах водія відсторонили від керування

Коментарі: