На башті водогону в Глухові запустили відеотрансляцію в реальному часі

13.11.2019

У Глухові на башті водогону нещодавно встановили відеокамеру, яка наживо 24/7 веде stream-трансляцію на YouTube. Тож тепер глухівчани та гості міста зможуть в Інтернеті спостерігати панорамний краєвид скверу Терещенків з висоти. Ця ідея належала головному електрику ТОВ «Велес» Денису Вишнику. Виникла вона під час проведення поточного ремонту внутрішнього освітлення, яке проводила ця фірма. Денис порадився з представниками Національного заповідника «Глухів» та керівництвом відділу культури, на балансі якого знаходиться башта водогону.

– Ідея встановити камеру з видом на місто в мене зародилася давно, але через брак часу вона постійно відтерміновувалася. Маючи певний досвід та власне обладнання, вирішив організувати публічну online трансляцію. Керівництво відділу культури та заповідника підтримало мою пропозицію. І під час виконання робіт з освітлення, ми з колегами Русланом Краснобаєм та Сергієм Литвиновим паралельно почали монтувати необхідне обладнання, – розповідає Д. Вишник. – Під камерами є повідомлення про те, що ведеться відеоспостереження, але це більше для того, аби люди не псували майно.

Така цікавинка для міста нічого не коштувала – усі ресурсні витрати на себе взяв ініціатор. Доступ до трансляції можливий за «жорстким» посиланням gtower.fun або потрібно підписатись на канал у YouTube Gluhiv tower.

nedelya.info

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: