Які бувають гаманці і як визначитися з вибором?

13.11.2019

Сьогодні неможливо уявити своє життя без гаманця. Куди б ми складали гроші і всякі корисні дрібниці? Купюри, кредитні карти, посвідчення водія, візитки, а також ключі — повсякденні наші супутники, вони повинні завжди перебувати в порядку і в легкій доступності.

Де купити?

З чого почати вибір гаманця / портмоне: https://imidge.com.ua/ru/f-wallets/? Портмоне — це суто чоловічий вид аксесуара, гаманець підходить як чоловікам, так і жінкам. Магазин Імідж стане хорошим помічником у виборі, так як налічує величезний модельний ряд таких атрибутів. Тут представлені гаманці різних моделей, так що навіть вимогливий клієнт залишиться задоволеним.

Асортимент даних аксесуарів на сайті відсортований за матеріалом, брендом, кольором, а також за типом застібки і ручки. Є можливість порівняти всі моделі між собою по фото і опису. Купуючи гаманець, важливо враховувати кілька правил — це функціональність, якість, зовнішній вигляд і ціна. Крім якісних характеристик, при підборі дуже важливо покладатися на свій особистий смак. Такий виріб має бути не тільки практичним, але і приносити візуальне задоволення.

Різновиди моделей

Розглянемо докладніше типи виробів. За способом закриття гаманці класифікуються на:

Класичний варіант. Гаманець не закривається зовсім, а накладається як книга. Таким чином, дві частини залишаються щільно закритими під власною вагою. Плюс даного гаманця в тому, що він економить час свого володаря на відкриття.

На кнопці. Кнопка гарантує надійне закриття гаманця, але так він довше розкривається. Це дуже зручно, але в разі, якщо кнопка застібається не надто туго і не бовтається. Головна функція такої застібки — надійна фіксація.

На блискавці. Така застібка вважається найефективнішою для гаманців і портмоне. Такий варіант зустрічається частіше в жіночих моделях.

З якого матеріалу рекомендують купити гаманець?

Найбільш затребуваним матеріалом для пошиття гаманця вважається шкіра. Вона робить експлуатаційні властивості виробу більш тривалими і стійкими. На відміну від шкірозамінника, який незабаром потріскається, шкіра ніколи не втратить свій первинний зовнішній вигляд і прослужить довго. Але яку саме шкіру краще вибрати? Умовно гаманці можна розділити на два види — з тонкої і з товстої шкіри. Докладніше:

свиняча шкіра — жорстка, щільна і, до того ж, найдешевша;

коров’яча — м’яка, тонка і еластична;

теляча — сама м’яка і, відповідно, дорога з усіх. При наявності тонкощі, вона зберігає високі показники якості. Такий вид — кращий з кращих.

Ідеальне придбання те, що вибирає душа. А магазин Imidge буде в цьому надійним помічником.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
25.04.2024 Нардеп Михайло Ананченко відзначив роботу команди Президента Зеленського щодо виділення США довгоочікуваної допомоги Україні
25.04.2024 Після тривалої паузи запустився “Сумихімпром”
25.04.2024 Вночі та зранку росіяни обстріляли дві громади Сумщини
25.04.2024 На проспекті Лушпи немає напруги: як слідують тролейбуси
25.04.2024 Верховна Рада планує перейменувати 21 село та одне місто на Сумщині
25.04.2024 Без світла й нетверезий: у Сумах водія відсторонили від керування

Коментарі: