Раптово пішов із життя полковник поліції Микола Графов

14.11.2019

13 листопада на 58-му році життя раптово помер полковник поліції Графов Микола Миколайович, заступник командира роти патрульної служби поліції особливого призначення «Суми» Головного управління Національної поліції в Сумській області.

На службу в органи внутрішніх справ Микола Графов прийшов у 1984 році.

Його службовий шлях тривалістю у 31 рік розпочався з посади рядового пожежної частини. Затим — служба у патрульно-постовій службі тоді ще міліції, робота в оперативних підрозділах. Після закінчення Національної академії внутрішніх справ України у 1999 році Микола Миколайович очолює Ямпільський районний відділ. Потім були призначення на посади начальника Роменського відділу, заступника начальника УБОЗ ГУМВС в Сумській області.

У вересні 2011 року полковник Графов приймає рішення залишити службу в ОВС і присвятити себе родині. Однак за чотири роки, коли в країні розпочались бойові дії, він повертається на службу, і вже в якості керівника роти патрульної служби поліції особливого призначення «Суми» стає у лави захисників незалежності та суверенітету України.

За період служби неодноразово заохочувався правами начальника області, відомчими відзнаками МВС, більше 30-ти разів – за розкриття тяжких злочинів, Державною нагородою Відзнакою Президента України «За участь в АТО».

Микола Миколайович завжди користувався заслуженим авторитетом та повагою серед товаришів як професіонал своєї справи, грамотний і досвідчений керівник, вимогливий до себе і підлеглих. Людина порядна і чесна, чуйна та водночас принципова, він завжди був готовий прийти на допомогу. Учасник бойових дій на Донбасі, під час довготривалих відряджень опікувався не лише своїми підлеглими, а й місцевими жителями, хто потерпів від воєнних дій і потребував допомоги. З особливою любов‘ю і турботою він ставився до дітей: допомагав в зоні АТО багатодітним та неповним родинам. В його очах завжди горів яскравий вогник, переповнений бажанням жити, любити, діяти.

Керівництво Головного управління Національної поліції Сумської області, рада ветеранів, особовий склад поліції Сумщини глибоко сумують з приводу раптової смерті Миколи Графова та висловлюють співчуття рідним та близьким покійного.

Прощання з полковником поліції Графовим Миколою Миколайовичем відбудеться 13 листопада, о 12:00, в місті Шостка, у церкві Святого Великомученика Георгія, що розташована за адресою: вул. Гагаріна, 1А

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: