Поліція затримала «мисливця» за парфумами

14.11.2019

Про крадіжку товару в поліцію повідомила управляюча магазином косметики. Жінка розповіла: вона почула, як на виході з крамниці спрацювала «противокрадіжна» рамка, а потім побачила невідомого чоловіка, який щодуху тікав геть. Переглянувши записи з камер відеонагляду, встановлених у торгівельний залі, вона зрозуміла, що невідомий поцупив з полиць чоловічі парфуми вартістю 2 000 гривень та жіночі рукавички.

Викликані на місце події правоохоронці зробили з відео фото підозрюваного чоловіка і для встановлення його особи розіслали по сусіднім територіальним підрозділам поліції. Й буквально за годину це дало свій позитивний результат: підозрюваного, ледве той приїхав до Глухова, затримали місцеві поліцейські, та вилучили у нього викрадений товар.

Чоловіку 32 роки, має вже кілька судимостей за подібні злочини. Сам він розповідає, що до Шостки поїхав зі своєю сім’єю за обновками для дитини. Відправивши родину на вокзал, зайшов до крамниці, де й поцупив уподобані речі. Громадянин був дуже здивований, що його настільки швидко розшукали, адже він щиро вважав, що вирахувати «іногородніх» майже неможливо.

Наразі викрадений товар поліцейські вилучили і повернули власникам. Відносно зловмисника у поліції відкрили чергове кримінальне провадження за ознаками ч. 2 ст. 185 Кримінального кодексу України «Крадіжка». За скоєне йому загрожує до п’яти років позбавлення волі.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
25.04.2024 Нардеп Михайло Ананченко відзначив роботу команди Президента Зеленського щодо виділення США довгоочікуваної допомоги Україні
25.04.2024 Після тривалої паузи запустився “Сумихімпром”
25.04.2024 Вночі та зранку росіяни обстріляли дві громади Сумщини
25.04.2024 На проспекті Лушпи немає напруги: як слідують тролейбуси
25.04.2024 Верховна Рада планує перейменувати 21 село та одне місто на Сумщині
25.04.2024 Без світла й нетверезий: у Сумах водія відсторонили від керування

Коментарі: