Триває благоустрій території Краснопільської ОТГ

14.11.2019

З метою формування сприятливого для життєдіяльності людини середовища, захисту довкілля, покращення санітарного стану, збереження об’єктів та елементів благоустрою, зелених насаджень, та для забезпечення ефективного контролю за дотриманням Закону України «Про благоустрій населених пунктів», Правил благоустрою території на території громади, виявлення порушень і притягнення до відповідальності суб’єктів господарювання та громадян в селищі продовжує роботу інспектор з благоустрою.

З початку листопада поточного року обстежено прилеглі території приватних домогосподарств, установ та організацій в смт Краснопілля по вулицях Дорошенка, Мічуріна, Грабовського, Белгородська, Тургенєва, Шевченка, Спасівська, Семеренків, по провулках Белгородський, Грабовського, Спасівський, Слов’янський. За результатами обстеження винесено 33 письмових попереджень; в с. Самотоївка по вул. Миру, Сумській, Калініна, Макаренка, Героїв Оборони, Гагаріна — винесено 26 письмових попереджень.

Продовжуються роботи, які виконує ТОВ «РОАД КОНСТРАКШН»,  по облаштуванню водостічної системи на автомобільній дорозі загального користування державного значення в смт Краснопілля по вул. Маяковського, роботи по впорядкуванні території кладовища по вул. Перемоги, зокрема вирубка чагарників та порослі, а також облаштовано прилеглу територію та встановлено альтанку в сквері «Заводський» в с. Чернеччина. Силами Краснопільського відділення «ПриватБанк» триває облаштування прилеглої території біля відділення.

Крім того, на території старостинських округів проводяться роботи з ліквідації стихійних сміттєзвалищ, вирубці порослі, американського клену, прибирання сміття і опалого листя.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: