На Сумщині агрофірму оштрафували за неоформлених працівників

15.11.2019

За результатами виконавчих проваджень з примусового стягнення штрафів за порушення трудового законодавства, накладених Держпрацею, протягом жовтня поточного року суб’єкти господарювання сплатили до державного бюджету 1 451 970 грн.

Постанови про накладення штрафу за порушення трудового законодавства винесені відповідальною посадовою особою Управління Держпраці у Сумській області за результатами інспекційних відвідувань суб’єктів господарювання. Зокрема мова йде про використання неоформленої праці найманих працівників.

На підставі Постанов Держпраці державною виконавчою службою міста Суми Головного територіального управління юстиції у Сумській області було розпочато виконавче провадження з примусового стягнення боргу з: ТОВ «Росагроінвест» у сумі 1 005 210грн, ФОП «Кравченко С.В.» – 223 380 грн, Мошик Г.А. 223 380 грн.

Наразі припинено чинність арештів майна та коштів боржників. Також зазначеним суб’єктам господарювання довелося сплатити виконавчий збір і витрати на проведення виконавчих дій.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: