У Кролевці відзначили мисливців, які розшукали 13-річного хлопчика

15.11.2019

Сьогодні, 15 листопада, у актовій залі Кролевецького відділення поліції відбулося урочисте відзначення кролевчан Сергія Хиля та Сергія Гузєя, які знайшли зниклого 13-річного підлітка, що заблукав під час змагань поблизу села Реутинці.

До мисливців-рятівників звернувся Кролевецький міський голова Олександр Бобровицький, який подякував їм за небайдужість. Він висловив слова щирої вдячності всім, хто розшукував зниклого Миколу Гавриленка та відзначив надзвичайну особливість кролевчан – не залишатись осторонь чужої біди. Від міської ради чоловіки отримали Подяки та подарунки.

Від Головного управління поліції Сумської області особовий склад Кролевецької поліції та всіх людей, що допомагали правоохоронцям у розшуку зниклого підлітка, а також героїв-рятівників відзначив заступник начальника ГУНП Сумщини Володимир Бабич. Він зауважив, що спільна робота правоохоронців і населення завжди дає позитивний результат. Потиснувши руки кролевчанам, що знайшли юного орієнтувальника, він вручив їм цінні подарунки від поліції області.

Завершальне слово під час урочистостей висловив керівник місцевого відділення поліції Андрій Малюшин, який наголосив на необхідності подальшої співпраці органів влади, поліції та населення задля забезпечення правопорядку і спокою на території Кролевеччини.

Нещодавно Сергія Хиля та Сергія Гузя також було відзначено Подяками від керівництва Кролевецького району.

05453.com.ua

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
25.04.2024 Нардеп Михайло Ананченко відзначив роботу команди Президента Зеленського щодо виділення США довгоочікуваної допомоги Україні
25.04.2024 Після тривалої паузи запустився “Сумихімпром”
25.04.2024 Вночі та зранку росіяни обстріляли дві громади Сумщини
25.04.2024 На проспекті Лушпи немає напруги: як слідують тролейбуси
25.04.2024 Верховна Рада планує перейменувати 21 село та одне місто на Сумщині
25.04.2024 Без світла й нетверезий: у Сумах водія відсторонили від керування

Коментарі: