У Сумському СІЗО засуджений взяв шлюб

15.11.2019

14 листопада в державній установі «Сумський слідчий ізолятор» представником Сумського міського відділу державної реєстрації актів цивільного стану Головного територіального управління юстиції у Сумський області було зареєстровано шлюб.

Наречені виявили бажання зареєструвати шлюб, не зважаючи на незвичайне місце для реєстрації такого важливого кроку в житті. Молодята познайомились ще до того, як засуджений Ш. потрапив до місць позбавлення волі. Велике бажання поєднати свої долі та серця спонукало їх до створення нової ланки суспільства. Їхнє кохання та сподівання на сумісне майбутнє є добрим початком на виправлення та уникнення хибних проступків на життєвому шляху.

«Створення родини – це важливий крок до становлення особистості, як повноцінного члена українського суспільства. Саме тому адміністрацією установи усіляко надається сприяння укладенню шлюбів ув’язненим, що перебувають в установі, з метою позитивного виховного впливу на них та формування у них правильної соціальної установки» — зазначив начальник установи Ігор Яковлєв.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
26.04.2024 За ніч і ранок на Сумщині зафіксовано 41 вибух
26.04.2024 Міністру, якого підозрюють у земельних схемах на пів мільярда на Сумщині, обрали запобіжний захід
26.04.2024 Скільки на Сумщині відновлено квартир і будівель за програмою “єВідновлення”
26.04.2024 Фортепіанний дует із Шостки відзначився на конкурсі “Global Art”
26.04.2024 Конотопські спортсмени стали переможцями чемпіонату України з футболу
26.04.2024 Роменські бійці відзначилися на чемпіонаті України

Коментарі: