У сумському супермаркеті не хочуть боротися з тарганами

15.11.2019

Ситуація з наявністю тарганів в одному з магазинів мережі ЕКОмаркет м. Суми (по вул. Г. Крут) уже просто критична. Вони всюди: на вагах, на стрічці біля каси, на прилавках… Нове відео з бігаючими комахами днями записав сумчанин Михайло Курочкін.

«Нещодавно заходжу в хлібний відділ з фірмовою випічкою. На прилавку лежить ще теплий хліб. Чоловік піднімає буханку, а під нею жирненький такий вусань. Сумчанин трохи хліб не впустив з рук… Потім покупець так смачно вилаявся матом, після чого розвернувся та пішов геть.

Неодноразово робив зауваження працівникам магазину, а у відповідь «Ну да, це ж таргани, вони всюди». Так, я розумію, що вони всюди, але у вас магазин, де продають продукти, або може інсектарій? Так змініть вивіску!

Там же не тільки хліб, там кондитерка відкрита і багато інших продуктів, які не будуть піддаватися тепловій обробці. Ці продукти діти їдять. Я тепер розумію, чому вони названі ЕКО. Тому, що таргани не живуть у несприятливих екологічних умовах. Такий собі ЕКОрай для тарганів у Сумах. Звичайно, вони з усього міста туди прагнуть потрапити.

Найгірше те, що сумчани багато разів писали, показували і в самому ЕКО нічого не роблять, їм просто пофіг, ну і відповідні служби не чухаються. Не йдуть туди з перевіркою, знаючи про численні сигнали сумчан у соцмережах. І їх я, ці служби, можу зрозуміти. Солдат спить, служба йде, зарплата за штатним розкладом і завжди вчасно. Теж собі такий рай на землі», — написав сумчанин.

Тараканы в ЭКО г.Сумы

Опубліковано Один дома Сумы Четвер, 14 листопада 2019 р.

odindoma.sumy.ua

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
25.04.2024 Нардеп Михайло Ананченко відзначив роботу команди Президента Зеленського щодо виділення США довгоочікуваної допомоги Україні
25.04.2024 Після тривалої паузи запустився “Сумихімпром”
25.04.2024 Вночі та зранку росіяни обстріляли дві громади Сумщини
25.04.2024 На проспекті Лушпи немає напруги: як слідують тролейбуси
25.04.2024 Верховна Рада планує перейменувати 21 село та одне місто на Сумщині
25.04.2024 Без світла й нетверезий: у Сумах водія відсторонили від керування

Коментарі: