Аварійна опора сумського мосту зруйнувалася ще більше

15.11.2019

Про це йдеться в електронній петиції Романа Барила.

«На початку цього року була подана петиція стосовно аварійного стану опори пішохідного мосту через р. Псел у районі ресторану “Здибанка” по вул.Заливній: https://e-dem.in.ua/sumy/Petition/View/1662. Дана петиція досить швидко зібрала необхідну кількість підписів і у відповіді було зазначено: «Повідомляємо, що дане питання опрацьовано департаментом інфраструктури міста Сумської міської ради. Вищезазначені роботи заплановано виконати до кінця третього кварталу поточного року.»

Третій квартал уже давно минув, але, на жаль, нічого для виправлення ситуації з опорою не було зроблено…

У місті ремонтується велика кількість тротуарів, доріг та іншого. Але чомусь на таке важиве питаня, пов`язане з безпекою громанян, закриваються очі. Літом річка обміліла, і влада мала можливість зробити ці роботи без необхідності відкачувати воду та інших пов`язаних із цим маніпуляцій (тобто дешевше).

На даний час ситуація лише погіршилася. Додаю одне фото того, як це виглядає зараз, а також декілька літніх фото, щоб краще було видно всю серьйозність ситуації», — написав сумчанин, додавши фото зруйнованої опори.

Дата початку збору підписів: 15 листопада 2019 р. До кінця збору підписів залишилось: 45 днів. Станом на 15 листопада петицію підписали 7 осіб з 250 необхідних.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
25.04.2024 Нардеп Михайло Ананченко відзначив роботу команди Президента Зеленського щодо виділення США довгоочікуваної допомоги Україні
25.04.2024 Після тривалої паузи запустився “Сумихімпром”
25.04.2024 Вночі та зранку росіяни обстріляли дві громади Сумщини
25.04.2024 На проспекті Лушпи немає напруги: як слідують тролейбуси
25.04.2024 Верховна Рада планує перейменувати 21 село та одне місто на Сумщині
25.04.2024 Без світла й нетверезий: у Сумах водія відсторонили від керування

Коментарі: