У центрі Сум піймали наркомана

15.11.2019

Вчора у Сумах працівники Управління патрульної поліції на вулиці Іллінській зупинили 27-річного місцевого жителя, в якого під час поверхневого огляду виявили та вилучили пакунок з речовиною білого кольору, схожою на наркотичну.

Ще одного сумчанина віком 39 років поліцейські зупинили пізно ввечері на вулиці Єрмака. А при огляді виявили і вилучили у нього пакуночок з кристалічною речовиною блакитного кольору, зовні схожу на психотропну речовину «альфа-сіль». Все вилучене направлено на експертизу.

Крім того, під час перевірки оперативної інформації про особу, яка може зберігати наркотики, працівники Білопільського відділення поліції провели обшук вдома у жителя міста Ворожба. У ході обшуку правоохоронці й справді виявили кілька десятків рослин коноплі загальною вагою близько двох кілограмів. Рослини вилучені та направлені на експертизу. Поліція відкрила кримінальне провадження за ч.2 ст.309 «Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту» Кримінального кодексу України. Зловмисникові може загрожувати покарання на строк від двох до п’яти років позбавлення волі, повідомляє Відділ комунікації поліції Сумської області.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: