У пенсіонерки із Сумщини — серцевий напад через водія, який вночі врізався в її домогосподарство

16.11.2019

Як ми повідомляли, вчора, 15 листопада, близько 2-ї ночі у Глухові «Ауді» влетіла в гараж сім’ї пенсіонерів. Наразі стали відомі подробиці та сумні наслідки події. Їх у Фейсбуці повідомила місцева журналістка Оксана Ковалева.

71-річна Віра Бакуменко та її чоловік Микола Федорович, якому 72, минулої ночі пережили сильний стрес: втратили і матеріальне благополуччя, і здоров’я. За словами Віри Іванівни, вчора вони спали і бачили вже перший сон, як раптом в їхньому дворі пролунав гуркіт.

Пенсіонери підхопилися з ліжка, вирішивши, що це вибух. Вийшли на вулицю і ахнули: їхній двір перетворився на руїни: купи металу упереміж із цеглою та цементом та невідомий автомобіль серед цієї купи.

Водій, молодий чоловік, став виправдовуватися: мовляв, машину у нього викрали, за кермом сидів не він. На питання, що він робить зараз біля авто в чужому дворі, співрозмовник лише знизав плечима, не знайшовши що відповісти. Подружжя викликали поліцію, на місце події прибуло багато правоохоронців.

«Ауді» з двору витягли лише через 12 годин. Весь цей час у будинку потерпілих глухівчан чергували поліцейські. А от Віра Іванівна після всього пережитого отримала серйозний серцевий напад і опинилася в лікарні під крапельницями.

Жінка розповіла, що найбільше розхвилювалася не за розгромлений гараж, а за товар, який у ньому зберігався. «Мій син займається бізнесом, тільки що пригнав із Німеччини новенькі велосипеди, — коментує пенсіонерка. — І 5 штук із них повністю знищені! Це ж величезні гроші!».

На даний момент за фактом нічного вторгнення проводиться слідство.

«Ауди» ночью влетела в гараж семьи глуховчан71-летняя Вера Бакуменко и ее муж Николай Федорович, которому 72, минувшей…

Опубліковано Оксаною Ковалевою Пʼятниця, 15 листопада 2019 р.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: