Сумський депутат назвав Суми «засраними»

16.11.2019

За що отримав «народний гнів» від користувачів Фейсбуку.

Мова йде про депутата міської ради Дмитра Наталуху, який днями повернувся з Харкова. На фоні міста-мільйонника, що вже впевнено нагадує європейське, Суми здалися йому «засраними».

«Повертаючись в засрані Суми з європейського Харкова, з його клумбами та соковитими газонами, закортіло і собі зроботи у дворі шматочок «харкова»», — написав депутат, виклавши фото свого двору зі своїми першими спробами повторити «ландшафтну славу» Харкова.

Частина сумчан обурилася такою оцінкою свого міста, назвавши це неповагою до нього.

Валентина Михайличенко: «Дмитро Олександрович не опускайтеся в своїх висловах до рівня дворової шпани, Ви ж таки наш депутат, дуже неприємно читати Ваші коментарі з використовуванням таких слів, поважайте себе і своїх виборців».

Татьяна Федина: «Дима, обидно за твои слова. Не могу понять, почему ты живёшь в Сумах? Уезжай в Харьков».

Olga Zalawska: «Не хорошо так говорить о городе, в котором ты живешь, это же не с Харькова приехали ,,засрали,,, а сами сумчане…».

Виталий Ворона: «Мені теж неприємно, коли наше місто називають з……м, неможна такими словами кидатися. У нас гарне місто, просто не скрізь живуть нормальні люди».

Повертаючись в засрані Суми з європейського Харкова, з його клумбами та соковитими газонами, закортіло і собі зроботи у…

Опубліковано Дмитрієм Наталухою Четвер, 14 листопада 2019 р.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: