У Сумах припинив роботу Центр розвитку місцевого самоврядування

18.11.2019

Директор установи Олександр Хоруженко написав у соцмережі про те, що Сумський центр розвитку місцевого самоврядування закінчив свою роботу. Нічого несподіваного в цьому немає, подія планова — закриваються всі подібні центри в Україні. Донор U-LEAD вважає, що вони свою функцію виконали і проект «U-LEAD з Європою» переходить у другу фазу.

Довідка: U-LEAD вносить вклад у створення багаторівневої системи управління, яка є прозорою, підзвітною і реагує на потреби громадян. Це включає дві основні мети: посилення можливостей ключових суб’єктів на національному, регіональному та місцевому рівнях з метою впровадження реформ регіональної політики і децентралізації (GIZ). Розширення прав і можливостей об’єднаних громад з метою надання високоякісних послуг громадянам, вносить вклад в реформу децентралізації (управляється Sida). Для цього Sida уклала субконтракти, щоб підтримати створення або модернізацію до 600 належних центрів надання адмінпослуг та розробити ІТ-рішення, які забезпечують надання відповідних послуг.

shans.com.ua

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
25.04.2024 Нардеп Михайло Ананченко відзначив роботу команди Президента Зеленського щодо виділення США довгоочікуваної допомоги Україні
25.04.2024 Після тривалої паузи запустився “Сумихімпром”
25.04.2024 Вночі та зранку росіяни обстріляли дві громади Сумщини
25.04.2024 На проспекті Лушпи немає напруги: як слідують тролейбуси
25.04.2024 Верховна Рада планує перейменувати 21 село та одне місто на Сумщині
25.04.2024 Без світла й нетверезий: у Сумах водія відсторонили від керування

Коментарі: