Як вибрати якісний і недорогий бездротової мікрофон

18.11.2019

Якщо вам потрібен бездротовий мікрофон, але ви губитеся в асортименті українського ринку, наша стаття спеціально для вас. У ній фахівець музичного інтернет-магазину https://muzline.ua розповість, як вибрати недорогий і якісний інструмент для роботи зі звуком в домашній і професійній студії та польових умовах.

Бездротові технології на варті якості

Бездротові мікрофони існують не одне десятиріччя і продовжують еволюціонувати. Від громіздких і недосконалих девайсів минулого вони виконали вражаючий шлях до ультракомпактних, легких і потужних інструментів, які демонструють ефективність навіть в напівпрофесійних руках. В даний час вони застосовуються повсюдно

на телебаченні і радіо

в студіях звукозапису

на концертних майданчиках

в продакшені контенту для мережі інтернет

для забезпечення трансляції звуку онлайн

для супроводу офлайн івентів.

Можливості бездротових мікрофонів практично безмежні і при достатньому рівні підготовки користувача здатні демонструвати прийнятний результат незалежно від зовнішніх умов.

З точки зору якості звуку відсутність проводів — також додатковий плюс, оскільки саме вони є джерелом сторонніх шумів і в цілому є зворотний зв’язок між довжиною тракту і якістю звучання.

Яку модель вибрати?

За записи і трансляції вокалу оптимальним чином підходять вокальні мікрофони і вокальні гарнітури. Вони орієнтовані на частоти і динаміку людського голосу і здатні реалістично відображати всі його нюанси і особливості.

Для роботи з промовою підходять стандартні петлиці, репортерські і накамерні мікрофони. З їх допомогою можна записувати звук до відео, вести трансляції онлайн, працювати з інтерв’ю і впорядкування файлів. На відміну від вокальних та інструментальних, ці мікрофони коштують дешевше і в цілому є більш доступним і універсальним інструментом для непрофесійних фахівців.

Для роботи зі звуком музичних інструментів були розроблені інструментальні мікрофони, які в свою чергу діляться на моделі для запису струнних, ударних, духових та ін. Подібні девайси також підходять для запису шумів Фолі і атмосфер для відео або для подальшої роботи в постпродакшені. Підходять вони і для роботи з голосом. Вартість моделей такого типу варіюється в широкому діапазоні — а це означає, що кожен зможе знайти підходящий інструмент.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
26.04.2024 За ніч і ранок на Сумщині зафіксовано 41 вибух
26.04.2024 Міністру, якого підозрюють у земельних схемах на пів мільярда на Сумщині, обрали запобіжний захід
26.04.2024 Скільки на Сумщині відновлено квартир і будівель за програмою “єВідновлення”
26.04.2024 Фортепіанний дует із Шостки відзначився на конкурсі “Global Art”
26.04.2024 Конотопські спортсмени стали переможцями чемпіонату України з футболу
26.04.2024 Роменські бійці відзначилися на чемпіонаті України

Коментарі: