У Сумській центральній районній лікарні вперше провели операцію по заміні суглоба

18.11.2019

В новій операційній ортопедично-травматологічного відділення Сумської центральної районної клінічної лікарні відбулась перша для медзакладу операція по заміні кульшового суглобу. Операція, що зазвичай коштує 120 тис. грн., відбулась безкоштовно для пацієнта коштом обласного бюджету.

За словами директора лікарні Володимира Поцелуєва, одна-дві подібні операції будуть проводитись в лікарні щотижня.

«Це досить високий рівень складності для нас, тому що лише в бригаді повинно бути 4 ортопеди-травматологи, які повинні бути підготовлені по остеосинтезу. Ми багато років до цього йшли. Зважаючи на велику чергу на заміну суглобів у Сумській області, впроваджуємо ці оперативні втручання у себе в закладі. Обласні фахівці зараз також вибирають мешканців Сумського району в першу чергу для того, щоб вони мали змогу у нас прооперуватися без обласної черги», — прокоментував Володимир Поцелуєв.

За його словами, Сумська центральна районна клінічна лікарня виходить на новий рівень, в тому числі і проведення оперативних втручань.

Перша операція по заміні суглоба в Сумській ЦРКЛ!

13.11.2019. В новій операційній ортопедично-травматологічного відділення відбулась перша для лікарні операція по заміні кульшового суглобу. Операція, що зазвичай коштує 120 тис. грн., відбулась безкоштовно для пацієнта коштом обласного бюджету. За словами директора Комунального некомерційного підприємства «Сумська центральна районна клінічна лікарня» Сумської районної ради Сумської області Володимира Поцелуєва (Володимир Поцелуєв, депутат), одна-дві подібні операції будуть проводитись в лікарні щотижня. Вітаємо наших медиків з гарним почином!

Опубліковано Сумська центральна районна клінічна лікарня Пʼятниця, 15 листопада 2019 р.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: