У Сумах хочуть зробити підземний перехід біля «Макдональдса»

19.11.2019

І обіцяють завершити підземний перехід біля фонтану «Садко». Питання піднімали 18 листопада на апаратній нараді в мерії.

— У наступному році ми з вами повинні закінчити підземний перехід біля фонтану «Садко», — звернувся мер Сум Олександр Лисенко до підлеглих. — Зрозуміло, там шукали, звідки вода йде. Ми з вами опрацюємо це питання, у мене є окрема думка з цього приводу. Далі — є пропозиція будівництва підземного пішохідного переходу в центрі, від «МакДональдса» до універмагу «Київ». Там підприємці згодні 50 на 50 профінансувати.

Нагадаємо: питання нерегульованого пішохідного переходу в центрі Сум стоїть дуже давно і гостро. Сумчани писали кілька петицій з цього приводу, але на все пропозиції влади відмовляли. Раніше говорили навіть про надземний перехід. Був навіть ескізний проект. Тепер же, ймовірно, будуть розривати сквер «Щастя».

Що стосується переходу в районі фонтану «Садко», його нібито відремонтували ще в 2016 році, передали на баланс КП «Паркінг» для пошуку інвесторів, відтоді про перехід забули, а він продовжує руйнуватися.

Також влітку мер раптом вирішив розкрити недобудований підземний перехід на вул. Харківська в районі зупинки «вул. Даргомижського»(«Сумсільмаш»), але поки що далі слів справа не пішла.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: