На Сумщині відкрили кримінальне провадження на підрядника, який зірвав будівництво футбольного поля

19.11.2019

Будівництво футбольного поля зі штучним покриттям по вулиці Правокзальній в місті Дружба на Ямпільщині повинно було завершитися ще в 2018 році. Про це повідомив начальник Управління молоді та спорту Сумської ОДА Євген Походня.

«Невизначена на даний момент ситуація з будівництвом футбольного поля. Це пов’язано з відмовою в односторонньому порядку ТОВ «Будівельна компанія «Хом Сторі» від виконання своїх господарських зобов’язань», — розповів посадовець.

Наразі проти підрядника, який затягує будівництво футбольного поля в Дружбі, відкрито кримінальне провадження. Про це йдеться у листі Відділу освіти Дружбівської міської ради до Управління молоді та спорту Сумської облдержадміністрації. «Станом на 1 листопада 2019 року завезено матеріали: штучна трава, клей, щебінь, кварцовий пісок, металева огорожа, але будівництво футбольного поля не завершено з тієї причини, що недобросовісні підрядники зовсім не виконують будівельні роботи. Станом на 14 листопада 2019 року відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 191 Кримінального кодексу України, триває розслідування, проводяться необхідні слідчі та розшукові дії», – зазначено у листі.

Додамо, що договір з ТОВ «Будівельна компанія «Хом Сторі» було укладено 26.12.2017 року, на сьогоднішній день термін дії продовжено до 31.12.2019 року.

yampil.info

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: