Лікар розповів про стан військового із Сумщини, який підірвався у Балаклії

19.11.2019

Як ми повідомляли, у Харківській лікарні швидкої та невідкладної допомоги отримує лікування поранений військовослужбовець із Сумщини. 

Чоловіку двадцять чотири роки. Його ушпиталили з опіками ніг та обличчя, загалом близько двадцяти відсотків. Нині військовослужбовця перевели з реанімації до палати, говорить завідувач опікового відділення Аслан Цогоєв.

«Стан стабільний зараз, ближчий до середньої тяжкості. Такі травми, як у нього, лікуються місяць-півтора. Лікуємо крапельницями, сила-силенна препаратів всіляких, плюс перев’язки. Можливо знадобиться операція з пересадки шкіри, можливо. Поки що питання відкрите, це буде відомо за 10 днів чи потрібна вона. Але ми сподіваємося, що обійдеться без операції», – каже Аслан Цогоєв.

Нагадаємо, у п’ятницю, 15 листопада, у військовій частині в Балаклії пролунали вибухи. Двоє саперів загинули того ж дня. Ще один помер у харківській лікарні 17 листопада. Четверо військових отримали поранення. Троє з них перебувають у медзакладах Харкова. Загрози їхньому життю немає. Сьогодні в Охтирці попрощалися з двома загиблими військовими. У місті оголошено день жалоби.  

sm.suspilne.media

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: