Через сусідські війни жінка отримала синці на тілі

21.11.2019

Глухівчанці Людмилі Чередніченко – 65 років, вона колишня вчителька, зараз на заслуженому відпочинку. Мешкає пенсіонерка в багатоквартирній двоповерхівці по вул. Суворова. Днями жінка звернулася до журналістів із проханням розібратися в ситуації, яка сталася в її житті.

Людмила Михайлівна впевнена, що вона заважає своїм сусідам, і вони всі вчиняють відносно неї справжній булінг. Одна пенсіонерка вже протягом 10 років труїть чадним димом, який потрапляє з її пічного каналу крізь дірку в стіні, інша – змушує мити під’їзд поза чергою. Та найбільше докучає сусід, чоловік зрілого віку.

«Він приходить до мене і нахабно вимагає віддати йому квартиру, — зі сльозами на очах скаржиться Л. Чередніченко. – Чому я повинна дарувати йому своє житло, яке залишилось мені від мого батька?! Крім цього, він ще й перетягнув мій будівельний матеріал, підготовлений до розпилу для підлоги на дачі, в результаті чого той згнив! А позавчора сусід взагалі вдарив мене кулаком в живіт, і тепер я вся в синцях». Жінка продемонструвала синці на своєму тілі кореспонденту, і рішуче налаштована покарати тих, хто її ображає. Написала заяву до поліції, зняла побої у судмедексперта.

Невдовзі відбудеться судове засідання, і Людмила Михайлівна сподівається, що її сусіди отримають по заслугах. Сусіди одноголосно запевняють, що Л. Чередніченко не сповна розуму і всім вже набридла своїми скаргами. Більш того, в них є низка претензій до її дій та поведінки. То замок вона поцупила, то наклепи зводить. Мешканці списують агресію неадекватної сусідки на осіннє загострення її психічного захворювання, на яке вона страждає. Крапку в цій історії, а точніше, в сусідській війні поставить суд.

kourier.in.ua

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: