Патрульні виклали відео погоні за п’яним водієм без прав

21.11.2019

Під час патрулювання автодороги Н-12 «Суми-Полтава», у селі Хухра Охтирського району, екіпаж патрульних побачив транспортний засіб ВАЗ-2108, водій якого на великій швидкості небезпечно маневрував проїжджою частиною. Поліцейські подали йому вимогу про зупинку. Чоловік зупинився, але при наближенні патрульного різко розпочав рух та кинувся втікати.

Вартові порядку направилися за ним подавши вимогу про зупинку, однак той не реагував, натомість лише збільшував швидкість. Розпочалося переслідування, під час якого водій легковика й не думав зупинятися. Однак згодом усе пішло не по плану втікача. Двигун перегрівся, а автомобіль різко зупинився. Водій вийшов із транспортного засобу та, як ні в чому не бувало, почав йти з місця зупинки. Охоронці порядку затримали його.

Горе-керманич зізнався, що вживав алкогольні напої. Надалі громадянин прохав інспекторів скласти на нього всі адміністративні матеріали, крім протоколу за керування в нетверезому стані. Своє прохання він мотивував бажанням пройти курс навчання, скласти іспит та отримати водійське посвідчення.

Огляд на стан сп’яніння зафіксував у нього 1,93 проміле алкоголю, що в майже 10 разів перевищувало допустиму норму.

Вартові порядку склали на місцевого мешканця адміністративні матеріали: ст. 130 (керування в стані сп’яніння) КУпАП, ч. 2 ст. 126 (керування особою, яка не має права керування) КУпАП, ст. 122–2 (невиконання вимоги про зупинку) КУпАП та протокол затримання. Цікаво також те, що чоловік влаштував таку люто втечу на чужому автомобілі.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
25.04.2024 Нардеп Михайло Ананченко відзначив роботу команди Президента Зеленського щодо виділення США довгоочікуваної допомоги Україні
25.04.2024 Після тривалої паузи запустився “Сумихімпром”
25.04.2024 Вночі та зранку росіяни обстріляли дві громади Сумщини
24.04.2024 У Сумах прооперували відразу п’ятьох жінок із однаковою проблемою
24.04.2024 На базі сумської школи №27 збираються побудувати укриття на 1000 осіб
24.04.2024 У Сумах рятувальники ліквідували загоряння балкону

Коментарі: