На Краснопільщині затримали порушників кордону на «УАЗі»

22.11.2019

Учора у Краснопільському районі прикордонники Сумського загону затримали двох порушників прикордонного режиму.

Прикордонний патруль, який ніс службу неподалік від кордону в районі населеного пункту Тур’я, зупинив автомобіль марки «УАЗ» без номерних знаків, який рухався в напрямку українсько-російського державного кордону. В транспортному засобі, який був без вантажу, перебувало двоє громадян України. 41 та 24-річний чоловіки, обоє місцеві жителі одного з населених пунктів прикордоння, не мали при собі жодних документів, що посвідчують особу.

Наразі за в’їзд та перебування в контрольованому прикордонному районі та прикордонній смузі без документів, що посвідчують особу, на обох чоловіків складені адміністративні матеріали за ст. 202 КУпАП. За підвіз у контрольований прикордонний район та прикордонну смугу особи, яка не має відповідних документів, відносно водія також складені матеріали про адміністративне правопорушення за ст. 202 КУпАП.

Транспортний засіб та обох правопорушників передали працівникам Національної поліції, які також за керування транспортним засобом особою, яка не має відповідних документів на право керування таким транспортним засобом відносно водія склали адміністративні матеріали за ст. 126 КУпАП.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: