Троцька: мова про закриття обласної інфекційної лікарні не йде

23.11.2019

Головний інфекціоніст Сумської області Ірина Троцька запевняє, що побоювання про закриття обласної інфекційної лікарні ім.Зіновія Красовицького — безпідставні. Нагадаємо, раніше заввідділенням медзакладу повідомила, що делегації деяких обласних закладів почали розбирати поверхи стаціонарного корпусу, це і дало привід обговоренням про невтішну перспетиву лікарні.

«Шановнi мешканцi мiста та областi. У ФБ з’явились пости щодо закриття нашого медичного закладу. Я вас закликаю — не треба панiки. Мова про закриття лiкарнi навiть не йде. Це маячня i цього звiсно не буде! Лiкарня залишиться i це не обговорюється. Залишиться i iм’я

З.Й Красовицького. Iнакше бути не може! В умовах реформування, можливо, буде вирiшено питання про об’єднання двох профiльних закладiв, об’єднання кадрового та матерiально-технiчного потенцiалу. Дуже сподiваюсь, що це пiде на користь громадi та працiвникiв обох закладiв. Жодному пацiєнту з iнфекцiйною патологiєю, який потребуватиме госпiталiзацiї, не буде вiдмовлено. Вважаю також, що ФБ — це не той формат, де вирiшуються такi питання» — написала Ірина Троцька.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: