На Сумщині радником мера стане відома телеведуча

24.11.2019

Сьогодні, 24 листопада, у Шостці відкрили 3D-кінотеатр. На першому кіносеансі побувала відома телеведуча, наша землячка Кароліна Ашіон, яка працювала на телеканалах М1, «Інтер», «2 + 2», ТЕТ. Зараз — ведуча телеканалу «Прямий».

За словами Кароліни Ашіон, у дитинстві вона часто ходила в кінотеатр «Батьківщина». Зіркова гостя зізналася, що з Шосткою пов’язані дуже теплі спогади: тут вона закінчила школу № 4, у ДЮСШ займалася гандболом. «Це місто, яке мене виховало і дало мені все для того, щоб я була готова далі змагатися за своє місце під сонцем», — підкреслила телеведуча. У Києві вона ніколи не соромиться сказати, що її рідне місто — Шостка.

На відкритті кінотеатру побував і мер Микола Нога. Він вручив Почесні грамоти людям, причетним до відкриття кінотеатру, а Кароліні Ашіон — відзнаку виконкому міської ради. При цьому мер запропонував відомій телеведучій стати радником міського голови з питань культури (на громадських засадах). «Мені хотілося б бути корисною для свого міста….», — прокоментувала цю пропозицію в інтерв’ю журналістам Кароліна Ашіон.

shostka.info

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: